Contact

Sieraden voor moeder en kind

Ben je op zoek naar een op maat gemaakt (kraam)cadeau, een sieraad voor jezelf of je baby.
Zoek je een leuk cadeau voor een babyborrel of kraamfeest kies dan voor een sieraad gemaakt a.d.h.v. het geboortekaartje.
Organiseer je een babyshower en ben je nog op zoek naar een originele activiteit kies dan voor een workshop en maak samen siliconen sieraden voor moeder en/of kind.
Wees vrij hier een berichtje achter te laten of contacteer me via Facebook, Instagram of woppily@telenet.be.
Ik probeer je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Sieraden voor kinderen en volwassenen

Ben je op zoek naar een leuke ketting voor jezelf of je kind (vanaf 2 jaar) dan ben je ook bij mij aan het juiste adres. 
Ik maak heel graag bijtkettingen voor volwassenen of kinderen. Let op, het is wel belangrijk om rekening te houden met de intensiteit van het bijten/kauwen om te weten welke bijtketting voor jou of je kindje geschikt is. 
Wanneer er andere kralen dan siliconen kralen in verwekt zitten is deze ketting niet geschikt als bijtketting.

Ben je op zoek naar een leuke, creatieve activiteit voor het kinderfeestje van je kind dan kan je me altijd contacteren voor een workshop waarbij de kinderen hun eigen ketting kunnen samenstellen. Of je kiest voor een DIY pakketje die je aankoopt en laat je kindje zelf zijn ketting samenstellen.

Misschien kan ik je ook verder helpen met de kauwdoppen. Dit zijn siliconen figuurtjes die je kan schuiven over de bovenkant van een potlood of pen. Opgelet, jammer genoeg niet voor elk potlood of pen geschikt. Afmetingen: 5.5 cm hoog , 2.2 cm breed, 0.8 cm pennengat

Siliconen speelgoed of eetgerei

Je kan bij mij ook terecht voor siliconen speelgoed of eetgerei. 

Maar onthoud zeker, heb je een vraag, bedenking of mededeling contacteer me zeker!
Naam
E-mailadres
Telefoon
Beschrijving
Webshop gemaakt met EasyWebshop