Informatie en gebruik

De belangrijkste voorschriften bij het gebruiken van een speenkoord zijn:

- Het is geen speelgoed.

- Controleer het speenkoord voor ieder gebruik.

- Leg de baby nooit in bed met een speenkoord.

- Laat de baby nooit alleen met het speenkoord, houdt altijd toezicht!

- Is niet bedoeld om op te bijten.

- Wanneer de onderdelen losser van elkaar komen te zitten dient het speenkoord niet meer te worden gebruikt.

- De koorden mogen maximaal 22 cm lang zijn excl. de clip. Als de koorden te lang worden gemaakt kan deze om het nekje van je kindje komen.

- De materialen (silicone kralen en bijtfiguren etc.) zijn vrij van schadelijke stoffen en voldoen aan de eisen voor babyartikelen.

- Het gebruiken van de speenkoorden is op eigen verantwoordelijkheid. Zowel de leverancier van de clips, de onderdelen als de kralen is niet verantwoordelijk voor eventuele schade.


De belangrijkste voorschriften bij het gebruiken van een bijtring zijn:

- Controleer de bijtring voor -en na gebruik op loszittende delen, slijtage en barsten (in het hout).

- Wanneer de onderdelen losser van elkaar komen te zitten dient de bijtring niet meer te worden gebruikt.

- Laat uw kind niet alleen met een bijtring.

- Reinigen kan gewoon onder de kraan.

- De houten kralen en ringen zijn van onbehandeld beukenhout. De Silliconen kralen zijn 100% veilig gekeurd en zijn BPA-vrij, PVC-vrij, Lood-vrij en Ftalaat-vrij.

Tot slot

We adviseren om je kindje niet alleen te laten met de producten van Woppily, maar altijd onder toezicht van een ouder of verzorger. Het zijn handgemaakte producten, gemaakt van kleine kralen die verstikking kunnen veroorzaken. Uiteraard worden de producten uitvoerig getest voor verzending. Woppily is niet aansprakelijk voor eventuele ongelukken die ontstaan bij het gebruik van onze producten. Controleer daarom het product voor en na gebruik op loszittende delen, slijtage en barsten(in het hout).

Woppily kan niet aansprakelijk worden gesteld voor ongelukken m.b.t. het gebruik van onze producten. Als ouder/verzorger bent u zelf verantwoordelijk voor de veiligheid van uw kind. Laat je baby nooit alleen met onze producten. Gebruik is geheel op eigen risico.

Webshop gemaakt met EasyWebshop