Webshop

Liefste bezoeker,

Welkom op mijn webshop. Hier vind je speelgoed, sieraden voor moeder, baby, kind en volwassenen.

De meeste mensen bestellen momenteel via mijn Instagram pagina of Facebook pagina. Daarom koos ik er recent voor om de webshop (nog) zeer basic te houden. 
Dit heeft als gevolg dat wanneer u via deze weg kiest om iets te bestellen (wat uiteraard mogelijk is). Ik je na de bestelling nog een e-mail verzend met de verzendkosten, deze worden momenteel namelijk niet automatisch toegevoegd.

Opties voor verzendkosten:
Brievenbuspost (duurt ongeveer 3 dagen na de dag van afgifte)
> 100g €2.14
< 100g €3.21

Pakketjespost ( duurt ongeveer dag van afgifte + 1 dag)
naar je thuis €5,70
naar een postpunt, postkantoor, pakjespunt of pakjesautomaat €4,40

Ophalen is uiteraard ook mogelijk. Wij wonen in het noord- oosten van Antwerpen. Voor het volledige adres stuur me even een berichtje.

Verzenden naar Nederland is ook mogelijk zonder al te veel verzendkosten. Als ik dit goed op voorhand weet kan ik verzenden vanuit NL.

Speelgoed en Sieraden voor moeder en baby

Op mijn webshop vind je (bijna) alle sieraden die ik maak voor mama's, baby's en jonge kinderen.

Het liefst maak ik gepersonaliseerde of op maat gemaakte sieraden. Heel vaak krijg ik een foto van het geboortekaartje.

Ik maak bewust maar enkele stuks van elk product, op die manier heb je iets uniek.

Ben je op zoek naar iets dat nog niet in mijn gamma zit dan hoor ik graag van je. Want zoals je nu weet maak ik het liefst gepersonaliseerde producten.

Wil je graag iets op maat laten maken voor je kindje, jezelf, je kleinkind of als een cadeautje neem dan gerust contact met me op.

Je kan me contacteren via e-mail woppily@telenet.be, Instagram of Facebook.

Sieraden voor (jonge) kinderen en volwassenen

Ik krijg meer en meer de vraag of ik ook bijtkettingen maak voor kinderen. Dit heb ik ondertussen ook in mijn (vaste) collectie opgenomen. 
Zo heb ik ondertussen niet alleen bijtkettingen voor kinderen maar ook voor volwassenen. Hier wil ik graag nog meer in uitbreiden. Daarvoor ben ik nog op zoek naar testers. Voel jij je aangesproken contacteer me dan zeker.

Een bijtketting kan een goed hulpmiddel zijn bij het verwerken van prikkels. Het kauwen of bijten op iets kan ervoor zorgen dat de spanning bij een kind/volwassenen vermindert en het rustgevend werkt. Ook het concentreren kan hierdoor verbeteren omdat de kauwbeweging ervoor zorgt dat de hersenen beter doorbloed geraken.

Bij kinderen/volwassenen met autisme, ADD/ADHD wordt een dergelijk simpel hulpmiddel vaak aangeraden.  
Ook op school kan een dergelijk sieraad veilig gedragen worden. De breeksluiting aan de ketting zorgt ervoor dat wanneer er te veel spanning op komt te staan deze vanzelf breekt en de ketting dus zal open gaan.

Ook voor een leuke/stoere kinderketting kan je bij mij terecht. Deze kettingen zien er leuk uit maar zijn niet echt bestemd voor veelvuldig bijten. 
Deze kettingen kunnen uiteraard ook naar wens worden samengesteld.

Siliconen speelgoed en eetgerei voor baby's en jonge kinderen

Ik ben enorm fan van siliconen. Siliconen is één van de veiligste en duurzaamste materialen. Het is gemaakt van zeer fijn gemalen kiezel (zand) en zuurstof. Het is bestand tegen extreemhoge en lage temperaturen waardoor ze vaak geschikt zijn voor de diepvriezer, (microgolf)oven en de vaatwasser. Bovendien zijn silicone producten heel eenvoudig schoon te maken. Door de flexibiliteit van het materiaal kan siliconen ook heel wat vallen en stoten verteren en laat dat nu erg belangrijk zijn bij kinderen en baby's. 

Daarom is siliconen uitermate geschikt voor speelgoed of eetgerei.
Omdat het speelgoed gemaakt is van siliconen kan het ook gebruikt worden in water of zand.

Het eetgerei wordt eerst door mijn eigen kinderen of de onthaalkinderen van mijn moeder getest. 
Pas wanneer het is goedgekeurd door de kinderen en mezelf kies ik ervoor om het op te nemen in mijn webshop.


Het eetgerei staat momenteel nog niet op de webshop omdat we dit nog aan het uittesten zijn.