Webshop

Liefste bezoeker,

Welkom op mijn webshop. Hier vind je speelgoed, sieraden voor moeder, baby, kind en volwassenen.

Speelgoed en Sieraden voor moeder en baby

Op mijn webshop vind je (bijna) alle sieraden die ik maak voor mama's, baby's en jonge kinderen.

Het liefst maak ik gepersonaliseerde of op maat gemaakte sieraden. Heel vaak krijg ik een foto van het geboortekaartje.

Ik maak bewust maar enkele stuks van elk product, op die manier heb je iets uniek.

Ben je op zoek naar iets dat nog niet in mijn gamma zit dan hoor ik graag van je. Want zoals je nu weet maak ik het liefst gepersonaliseerde producten.

Wil je graag iets op maat laten maken voor je kindje, jezelf, je kleinkind of als een cadeautje neem dan gerust contact met me op.

Je kan me contacteren via e-mail woppily@telenet.be, Instagram of Facebook.

Sieraden voor (jonge) kinderen en volwassenen

Ik krijg meer en meer de vraag of ik ook bijtkettingen maak voor kinderen. Dit heb ik ondertussen ook in mijn (vaste) collectie opgenomen. 
Zo heb ik ondertussen niet alleen bijtkettingen voor kinderen maar ook voor volwassenen. Hier wil ik graag nog meer in uitbreiden. Daarvoor ben ik nog op zoek naar testers. Voel jij je aangesproken contacteer me dan zeker.

Een bijtketting kan een goed hulpmiddel zijn bij het verwerken van prikkels. Het kauwen of bijten op iets kan ervoor zorgen dat de spanning bij een kind/volwassenen vermindert en het rustgevend werkt. Ook het concentreren kan hierdoor verbeteren omdat de kauwbeweging ervoor zorgt dat de hersenen beter doorbloed geraken.

Bij kinderen/volwassenen met autisme, ADD/ADHD wordt een dergelijk simpel hulpmiddel vaak aangeraden.  
Ook op school kan een dergelijk sieraad veilig gedragen worden. De breeksluiting aan de ketting zorgt ervoor dat wanneer er te veel spanning op komt te staan deze vanzelf breekt en de ketting dus zal open gaan.

Ook voor een leuke/stoere kinderketting kan je bij mij terecht. Deze kettingen zien er leuk uit maar zijn niet echt bestemd voor veelvuldig bijten. 
Deze kettingen kunnen uiteraard ook naar wens worden samengesteld.

Siliconen speelgoed en eetgerei voor baby's en jonge kinderen