Woppily?

Wie ben ik?

Ik ben Sabine de bedenker, oprichter, maker, eigenaar van Woppily. Ik ben mama van Marlies (28/02/2018) en Martijn (09/09/2020), vrouw van Thomas, leerkracht in een basisschool en liefhebber van konijnen.
Mijn hobby's hebben altijd al bestaan uit creatief bezig zijn met iets.  Dat was van alles: tekenen, knutselen, juweeltjes maken, naaien noem maar op. Woppily is ontstaan uit een van deze creatieve hobby's. 

Hoe is Woppily ontstaan?

Toen ik voor het eerst onder de naam Woppily wat maakte waren dit (hand)tassen die ik helemaal zelf ontwierp en in elkaar naaide. Het speciale aan mijn tassen was voornamelijk dat er altijd wel ergens iets van een konijn in terug te vinden was. Tassen ontwerpen en maken doe ik nog steeds ontzettend graag maar toen kwam ons eerste kindje er en iedereen die kindjes heeft weet dat er dan nog weinig "vrijetijd" over schiet. 
Gezien Woppily toen mijn hobby was had ik niet meer voldoende tijd om hiermee bezig te zijn. Dus wordt dit nu alleen nog maar gedaan wanneer er iemand jarig is, er cadeautjes gemaakt worden. 

Waarom de naam Woppily?

Waarvoor staat Woppily nu?


Wat is mijn droom voor Woppily?